Strappen jullie mee?

Vrijdag 17 september strappen en trappen we met zoveel mogelijk naar school.We laten de auto thuis, zorgen zo voor een rustige, veilige schoolomgeving en het is goed voor het milieu!Redenen genoeg dus om vrijdag je fiets, skateboard, wandelschoenen… boven te halen en zo naar school te komen. Oefen alvast het straplied met onderstaand filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=7Q_wWNOZPnU

Ontdekken, lezen en leren!

Op onze speelplaats kunnen groot en klein naast sport en spel ook steeds ontdekken, lezen en leren! Reeds van in de peuter en kleuterklas ontdekken onze leerlingen de gezellige leesboom en de verschillen ontdekkastjes! Voor ieder wat wils! (Bekijk de foto’s – Lees meer)

Welkom terug!

Het is bijna zover. Volgende week woensdag zien we jullie allemaal graag terug om schooljaar 21-22 in te zetten! We kijken er alvast naar uit maar geniet eerst nog maar volop van de laatste vakantiedagen! Tot volgende week!

Leesbeesten

De leerlingen van het vierde leerjaar namen deze week deel aan PIRLS. PIRLS is een internationaal vergelijkend onderzoek naar leerprestaties in begrijpend lezen. Naast de leerprestaties doet men ook onderzoek naar hun attitudes ten opzichte van lezen. We zijn 1 van de 130 geselecteerde scholen om deel te nemen aan dit onderzoek, georganiseerd door KU Leuven.